😨 Credite nebancare legale????? 😨

Da. Sunt. Creditele nebancare sunt 100% legale. 👌 Sunt acele credite care respectă condiții la fel ca în cazul băncilor. Diferența este că, în procesul de creditare al unui IFN este adoptat un grad de risc mult mai mare în relația cu clienți. 

Este într-adevăr ușor să aplici pentru credite nebancare la Credex, mai ușor decât în cazul unui credit bancar, dar asta nu înseamnă că acest fapt reprezintă o ilegalitate. Garantăm că este legal să aplici pentru credite care îți împlinesc dorințe în doar câteva minute.

 Hai să vezi cum se întâmplă creditarea! ⭐

creditele-nebancare-sunt-100%-legale

Află din acest articol ce înseamnă, de fapt, un IFN și cum poate furniza Credex astfel de credite nebancare. 💳

Ce este un IFN? 

Un IFN NU este o bancă tradițională, este o instituție financiară nebancară ce oferă servicii de finanțare a dorințelor, nevoilor personale, cât și a oportunităților de carieră sau alte urgențe personale.

ce-este-un-ifn

Hai să-ți povestim mai multe despre ce se întâmplă în spatele unui IFN. 

IFN-urile pot acorda împrumuturi persoanelor fizice sau întreprinderilor, doar că ele nu sunt autorizate pentru păstrarea depozitelor. Instituțiile financiare nebancare sunt supuse reglementărilor, însă acestea sunt mai puțin riguroase față de cele aplicate băncilor. 

De asemenea, există mai multă flexibilitate în ceea ce privește serviciile oferite de un IFN. 

Mai rapid. Mai flexibil. Mai puține documente. 

Practic, creditul nebancar este creditul ideal pentru cei care au nevoie de bani într-un timp foarte scurt. La Credex nu ai nevoie de drumuri, sau alte documente. Totul se întâmplă online. Iar, împrumutul pe care îl dorești îl poți solicita doar cu buletinul.

Despre reglementări și aprobări de credite nebancare

despre-reglementări-și-aprobări-de-credite-nebancare

IFN-urile funcționează sub supravegherea și reglementarea Băncii Naționale a României (BNR) pentru a asigura siguranța și transparența pieței financiare. Credex respectă normele legale impuse, reguli ce au fost introduse pentru a proteja interesele consumatorilor și pentru a menține stabilitatea financiară în țară.

Condiții de creditare:

IFN-urile țin cont de condiții stricte de creditare la fel cum întâlnești și în cazul băncilor. Un exemplu ar fi gradul maxim de îndatorare, la credite nebancare, ca și în cazul băncilor, este limitat la 40% din venitul net al unui client. Ceea ce înseamnă că suma totală a ratelor pentru toate datoriile nu poate depăși 40% din venitul net al unui individ.

Înregistrare și transparență:

Mai mult de atât, Credex furnizează informații complete și transparente clienților cu privire la costurile, condițiile și riscurile asociate serviciilor financiare. Folosește simulatorul de rate pentru a te orienta cu privire la creditul ideal pentru tine. Perioada și ratele lunare rămân transparente și te ajută să afli pe loc care ar fi o ofertă ideală pentru tine.

condiții-de-creditare-ifn

Durează doar câteva minute până când credite nebancare ajung la tine. Alege soluția optimă și completează formularul de aplicare. Atunci când soliciți credite nebancare, La Credex avem nevoie exclusiv de datele din buletinul tău, iar condițiile noastre de aprobare ale creditului urmăresc criteriile: vârstă, perioada de angajare, venitul și istoricul de datorii anterioare. De aici https://credex-ifn.ro/ preluăm noi solicitarea ta. 

Dacă ai alte întrebări referitoare la credite nebancare, suntem aici să îți răspundem la orice nelămurire.

👉 Contactează-ne la adresa de e-mail: contact@credex-ifn.ro.

Resurse care ți-ar mai fi de folos atunci când vrei să aplici pentru credite nebancare sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Vrei să recitești vreo informație despre sfaturi practice care te ajută să afli mai multe despre credite nebancare?