În culisele unui împrumut rapid de la Credex, aici după cortina creditelor, stă un buletin. 😶 

Singurul document de care avem nevoie pentru creditare, aplicare și rambursare la Credex. 

Când spunem că este foarte simplu să aplici și să rambursezi un credit la noi ne referim la…

0 deplasări. 0 cozi. 0 timpi de așteptare. 0 alte documente pe care să le dai mai departe.

Rămâne doar să ne întâlnim online. Aici pe site-ul nostru sau în aplicația Credex.

Cum se întâmplă acțiunea? 

  • Aplici online la un împrumut rapid cu buletinul. 
  • Completezi cererea. Semnezi documentele electronic. 
  • Obții creditare cu ZERO hârtii și ZERO drumuri. 

Iar, dacă nu ești genul de persoană care face totul online, pe noi ne găsești în rețeaua magazinelor Altex, chiar la biroul Credex. P. S. Nici aici nu cari după tine alte documente, la fel ca în online, avem nevoie doar de buletinul tău. ✌️

Ce rambursări poți face la Credex?

ce-rambursări-poți-face-la-credex

Rambursare anticipată parțială

Plătești înainte de termenul stabilit și ai din start un avantaj major. 🎉 De ce? Pentru că acum plătești lunar mai puțin din dobândă sau te bucuri de o perioadă mai scurtă a creditului, ceea ce înseamnă un singur lucru: ✨economisești mai mulți bani pe termen lung✨.

Cu cât rambursarea anticipată se întâmplă mai repede (ideal în primii ani de credit) cu atât vei plăti mai puțin din dobândă chiar de la început. 

Mai multe sfaturi și exemple regăsești în videoclipul de mai jos. 👇👇👇

Bune practici referitoare la rambursarea anticipată. Banii în mișcare, Digi24

Orice ban pus pentru rambursarea anticipată este eficient. În același timp este important să-ți faci corect calculele și să nu te întinzi cu plata mai mult decât bugetul pe care îl ai.

Rambursare integrală

La Credex ai flexibilitatea de a rambursa integral împrumutul rapid cu buletinul. Atunci când rambursezi integral un credit scapi de plățile dobânzilor, reduci cheltuielile totale, eviți comisioanele de preplată și închei obligația plății creditului mai devreme.

Rambursezi în 30 de zile și vezi cum avantajele cresc

rambursezi-în-30-de-zile-și-vezi-cum-avantajele-cresc

Economii pe termen lung, perioadă redusă a împrumutului, spui adio grijilor și dobânzilor, pe scurt, te bucuri de libertate financiară. 

Până să descoperi pe bugetul tău avantajele rambursării anticipate, hai să vorbim despre cum poți rambursa un împrumut rapid cu buletinul. 

Te-ai decis? Gata? Vrei să plătești creditul în avans? 

Hai să-ți arătăm 2 pași simpli prin care poți face asta: 

  • Completează cererea de rambursare parțială sau totală disponibilă aici.
cum-să-plătești-creditul-în-avans-în-doi-pași-simpli

Și trimite-o pe email la adresa contact@credex-ifn.ro.

  • Pentru o experiență și mai ușoară, descarcă Aplicația Mobilă Credex de aici. Cu ajutorul aplicației poți iniția rapid o cerere de rambursare direct de pe telefonul tău, așa vei putea vedea și soldul rămas. 

Cu toate astea, ține minte, poți ajunge la un astfel de confort doar dacă acorzi mare atenție bugetului tău. Sfatul nostru este să plătești în avans în lunile în care ai resurse financiare suplimentare, pentru a menține plățile lunare la un nivel mai scăzut în lunile dificile de plată.

Mai mult de atât, pe lângă faptul că devii mult mai confortabil cu împrumuturile rămase, Rambursarea promptă a creditului poate avea un impact pozitiv asupra scorului de credit, așa demonstrezi că ești capabil să gestionezi responsabil datoriile tale. 👍

rambursarea-prompta-a-creditului-impact-pozitiv-asupra-scorului-de-credit

Rambursarea în 30 de zile poate fi o opțiune excelentă dacă ai posibilitatea să o faci, dar trebuie să fii sigur că nu întâmpini ulterior dificultăți financiare în timpul perioadei de rambursare. Înainte de a lua o decizie, asigură-te că înțelegi toate detaliile și condițiile împrumutului și că îți poți permite să rambursezi suma în termenul specificat.

Te gândești să aplici pentru un împrumut rapid cu buletinul?

În luna octombrie creditele de nevoi personale scot la iveală mari surprize. Intră aici să le descoperi: https://credex-ifn.ro/oferte/.

Alte resurse care te-ar putea ajuta în gestionarea mai bună a finanțelor tale: 

Aplică acum pentru împrumut rapid cu buletinul la Credex: https://credex-ifn.ro/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru un împrumut rapid cu buletinul sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Vrei să recitești vreo informație despre rambursarea unui împrumut rapid cu buletinul?