Ne-am digitalizat. Trăim în era în care lucrările, documentele, creditele sunt accesate dintr-un scroll și-un click. Ne place. Ne dă libertate și mai mult timp pentru ceea ce ne place să facem. Digitalizarea a prins amploare mai ales în birourile Credex, dat fiind faptul că, nu de mult, nu ne mai găsești doar pe site, ci poți aplica pentru un credit rapid online chiar din aplicația Credex, biroul tău Credex din buzunar.

beneficii-aplicație-credex-și-pași-aplicare-credit-rapid-online

📱 Urmează să afli mai multe în acest articol despre beneficiile pe care le are aplicația noastră, pașii pe care îi ai de făcut pentru a aplica pentru un credit rapid online din aplicație și de ce recomandăm Simulatorul de Rate înainte de solicitare.  

Rămâi conectat.

O aplicație pe care creditele tale o pot numi acasă

Și tu prețuiești timpul petrecut cu tine la fel de mult ca și noi?

Hai să-ți spunem mai multe despre ce se întâmplă în spatele butonului DESCARCĂ!

o-aplicație-pe-care-creditele-tale-o-pot-numi-acasă

În birourile Credex am construit cea mai nouă, rapidă și intuitivă experiență financiară pentru clienții noștri, noi sau vechi. Și nu ne oprim aici, în continuare investim în conexiunea noastră cu clienții și în digitalizare, în cele mai mari priorități pentru Credex din acest moment.

Pentru că ne dorim să ai mai mult timp pentru tine, depunem eforturi pentru a avea online un serviciu de plăți instant payment. Pentru ca banii pe care îi soliciți să ajungă la tine, în cont, în doar câteva secunde de la aprobarea creditului. 👍👍👍

Mai mult de atât, am scurtat timpul de răspuns la solicitările de credit, acum aștepți doar câteva minute până la preluarea solicitării tale de către un coleg. 

Faci pas cu pas și ai ajuns la ideal

Te despart doar câteva tab-uri până la împlinirea nevoilor tale. Începi cu scroll pe site, apoi click-click pe butonul de descărcare ca să continui cu aplicare pentru credit rapid online

Felicitări! Ai descărcat aplicația Credex!

Rămâne să intri în contul tău și să-ți accesezi profilul. Nu ai un cont al tău? 

Îl poți crea pe loc cu numărul de telefon, adresa de e-mail și un cod PIN pentru securitate. 

Odată intrat în platforma Credex, ai acces la toate ofertele de creditare: credite de nevoi personale sau bunuri de consum. Totul direct de pe telefonul tău.

În contul tău regăsești noi oferte Credex în fiecare lună. Ai acces instant la portofoliul creditelor tale și la un simulator de rate care te ajută să obții rata lunară ideală pentru tine. Când ai totul la îndemână câștigi timp pentru tine. În aplicația noastră vezi toate detaliile importante ale creditelor la care ai aplicat: suma împrumutată, data scadentă a următoarei rate, codul de bare pentru plata online, alte credite la care poți aplica.

detalii-credite-în-aplicația-credex

Datele tale sunt în siguranță. De-a lungul timpului am dezvoltat și implementat tehnologii avansate de identificare a identității și am securizat complet aplicația noastră, ca tu să-ți păstrezi creditele în maximă siguranță.

Află mai multe detalii despre funcționalitățile de securitate pe care le-am dezvoltat pentru aplicație.

În aplicație regăsești un simulator ce te ajută să obții cea mai bună ofertă pentru bugetul și dorințele tale. 

Simulatorul de rate ce-ți calculează un credit rapid online ideal pentru tine

Cum îl folosesc? Înainte de a pune în aplicare simulatorul de rate, trebuie să ai în minte o nevoie, dorință sau vis. O vacanță într-o țară străină, o oportunitate de carieră pe care nu vrei să o ratezi, sau alte credite pe care vrei să le plătești, indiferent de dorința pe care o ai, știind clar care este aceea poți ajunge mult mai ușor și simplu la cea mai bună ofertă de credit rapid online. Uite cum:

Intră la secțiunea Credite, apoi apasă pe Simulator rata

simulatorul-de-rate-ce-ți-calculează-creditul-ideal-pentru-tine

Alege suma de care ai nevoie cu ajutorul unui slider

simulatorul-de-rate-alegere-sumă-necesară

Spune-ne perioda în care vrei să rambursezi creditul

simulatorul-de-rate-perioadă-rambursare-credit

Fă asta până când ești mulțumim cu rata lunară afișată. 

Mai departe rămâne doar să instalezi aplicația Credex și să te loghezi în contul tău. 

Iată o scurtătură pentru ceea ce contează pentru tine. 

Instalează acum aplicația: https://credex-ifn.ro/aplicatia-mobila/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru un credit rapid online sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Vrei să recitești vreo informație despre cum aplici pentru un credit rapid online?