🔔*Ding* *Ding* 🔔 Banii au făcut check-in în contul tău. Daaaar, te-ai gândit… ce faci mai departe? 🤔

Fie că-ți pregătești bagajul pentru city break-ul cu prietenii tăi sau că te pui pe investit în proiectul pe care visezi să-l finalizezi, Credex ține departe grijile cu privire la creditele tale. 

Yep! Suntem aici să te ajutăm să faci față cu brio provocărilor și să te bucuri cu adevărat de oportunitățile întâlnite. Odată ce aplici la o creditare IFN este ușor. Procesul în sine este destul de simplu. Iar, pe lângă asta, aplicația noastră mobilă te încurajează să-ți duci mai departe finanțarea proiectelor și dorințelor pentru că ai control 100% asupra creditelor. 

Află mai departe cum să-ți gestionezi cu succes împrumuturile 100% online imediat după ce ai făcut o creditare IFN!

creditare ifn

Ce se întâmplă după ce ai aplicat pentru creditare IFN?

Yaaay, cererea ta a fost aprobată cu succes! 🎉🎉 După ce ai semnat contractul online, banii sunt transferați rapid în contul tău bancar, astfel încât să te poți folosi de resursele financiare imediat. 

Știi și tu… atunci când ai mai mult timp pentru tine, ai mai mult timp pentru toate pasiunile tale: mai mult timp pentru cursurile de yoga 🧘, banana bread 🍞… (lista o continui tu în secțiunea de comentarii 👇👇👇)

Noi ne ținem de cuvânt. Am creat această aplicație întocmai pentru a te ajuta să ai mai mult timp pentru tine! Online îți vine mai ușor să-ți verifici creditele și să nu pierzi timpul pe drumuri atunci când ai de făcut ceva ce ține de solicitări sau alte finanțări. 

Primul pas este să-ți descarci aplicația pe telefon.Ta-dam! De aici, primești acces instant la creditele pe care le ai. Iar, dacă nu ai niciun credit activ poți aplica direct din aplicație la cel pe care ți-l dorești. 

Uite ce găsești în aplicație după creditare IFN:

ești-mereu-informat-în-aplicația-credex
  • Ești mereu informat

Poți vedea suma împrumutată, care este următoarea rată și scadența ratei direct din aplicație.

  • Ești sigur că nu ratezi plata și câștigi și timp

Poți face plata ratei direct din aplicație accesând butonul “Plătește rate”, sau online direct pe site-ul www.credex-ifn.ro, prin card bancar sau la PayPoint folosind codul de bare.

ești-sigur-că-nu-ratezi-plata-și-câștigi-și-timp-pentru-creditare-ifn-în-aplicația-credex
ai-acces-simplu-la-finanțare-în-aplicația-credex
  • Ai acces simplu la finanțare

Aplică pentru credit dintr-un singur click! 👆

Lună de lună, fără grija ratelor

Serviciile digitalizate fac parte din ADN-ul nostru. Și pentru că ne dorim să contribuim cu inovație și eficiență în lumea financiară petrecem timp în a oferi utilizatorilor noștri cele mai avansate soluții digitale după ce aceștia aplică pentru o creditare IFN.

luna-de-luna-fara-grija-ratelor

Oferim soluții cât mai simple cu putință, pentru ca fiecărui utilizator să-i fie ușor să folosească aplicația noastră. Odată instalată, regăsești funcționalități utile care te ajută să-ți gestionezi cu succes cheltuielile și ratele pe care le ai:

Rambursare Anticipată Totală sau Parțială

O modalitate excelentă de a reduce costurile totale ale creditului și de a-ți elibera mai rapid bugetul lunar de plăți.

Una dintre cele mai importante funcționalități ale aplicației este posibilitatea de a solicita online rambursarea anticipată a creditului, fie total, fie parțial. Acest lucru înseamnă că poți returna o parte sau întreaga sumă împrumutată înainte de termen, la un click distanță fără alte drumuri la vreo sucursală. 👍

Restructurarea Contractului de Credit

Cum viața ne aduce, uneori, neașteptate surprize financiare, ratele și ele la rândul lor pot deveni o povară. Credex îți oferă posibilitatea de a schimba data scadentă a ratei lunare, de a cere o refinanțare sau de a cere restructurarea contractului de credit chiar din aplicație. Acest lucru poate implica extinderea termenului de rambursare sau ajustarea ratelor lunare pentru a se potrivi situației tale financiare actuale.

Refinanțare

Dacă ai mai multe credite și vrei să-ți optimizezi costurile și plățile, prin aplicația mobilă Credex ai opțiunea de refinanțare. Acest proces implică obținerea unui nou credit pentru a acoperi creditele existente cu dobânzi mai mici sau cu termeni mai favorabili. Refinanțarea ajută la reducerea cheltuielilor lunare și la consolidarea creditelor într-un singur pachet mai ușor de gestionat.

aplică-și-tu-pentru-creditare-ifn

Da, există credite fără griji! Ai aplicat pentru creditare IFN?

Descarcă acum aplicația Credex!

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru creditare IFN sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Lasă un răspuns