Credite instant: Oare creditele de la Credex intră așa repede în cont? 🤔

Care este procesul din spate și de ce este aprobată atât de rapid solicitarea? 🤔

Un ideal pentru tine este și un ideal pentru noi. Pentru că ne dorim să dai curs rapid dorințelor și proiectelor tale, am dezvoltat și avansat procesul de solicitare al creditelor noastre cu ajutorul noilor tehnologii, am digitalizat întru totul procesul de aplicare și am creat o aplicație mobilă prin care poți face orice solicitare de creditare direct de pe telefonul tău. 

Fie că aplici online de pe site-ul Credex sau din aplicație, procesul de creditare rămâne la fel de simplu. 

procesul-nostru-de-creditare-este-la-fel-de-simplu-atat-pe-site-cat-si-in-aplicatia-credex

Avantajele sunt numeroase. ⭐ Mai jos le descoperi pe toate:

👉Acces ușor: La Credex, experiența financiară este 100% online, rapidă și intuitivă. 

👉Flexibilitate: Creditele pot fi folosite pentru orice nevoie ai avea, cum ar fi: plăți urgente, reparații pentru casă, reparații auto, vacanțe, chiar și noi oportunități de carieră. 

👉Condiții de rambursare convenabile: Credex oferă opțiuni de rambursare flexibile care se potrivesc mănușă cu orice buget. Află mai multe despre rambursarea în 30 de zile chiar aici. 

👉Online 24/7: Soliciți un credit oricând ai nevoie de bani. Fie în weekend, fie în timpul sărbătorilor, pe noi ne găsești tot timpul pe site sau în aplicație. 👍

Cu tehnologii avansate și soluții de finanțare 100% online, ajungi foarte ușor la creditele instant pe care ți le dorești. Hai să vezi cât de rapid poți să le dobândești! 

La ce să fii atent când aplici pentru credite instant?

la-ce-sa-fii-atent-cand-aplici-pentru-credite-instant

Înainte de a completa formularul de aplicare, asigură-te că IFN-ul la care soliciți cererea de creditare este o instituție financiară autorizată și de încredere. 

  • Verifică reputația IFN-ului, termenii și condițiile oferite și ratele asociate împrumutului. 

În primul pas completezi informațiile personale: CNP-ul, numele, prenumele, locul de muncă și venitul. Apoi, vei fi direcționat către platforma noastră de „onboarding”, locul unde se pregătește creditul ideal pentru tine. 

  • Aici alegi perioada de rambursare și tipul de credit pe care ți-l dorești. 
  • Dacă răspunsul a fost pozitiv, este momentul să zâmbești la cameră! 

Aplicația Credex va verifica video identitatea ta. Moment în care echipa noastră se asigură că totul se desfășoară în timp real, fără șanse de fraude sau înregistrări de ecran false.

  • Cererea ta a fost aprobată? ⭐ 

Un contract de credit ajunge la tine. Citește-l cu atenție înainte de a-l semna. Și ești gata de creditare! 

Am scurtat timpul de așteptare 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale creditelor noastre este timpul foarte scurt de așteptare, de aceea le și numim ✨credite instant ✨. Procesul, de obicei, este foarte eficient și majoritatea clienților primesc răspunsuri imediate. Dacă procesul decurge fără probleme, completarea informațiilor și transferul banilor pot dura doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai buletinul lângă tine și că ești pregătit pentru verificările menționate mai sus.

ionuț-bârsan-operations-manager-despre-scurtarea-timpului-de-așteptare-a-solicitării-unui-credit

Media de răspuns pentru fiecare pas din solicitarea unui credit este de un minut. Unii clienți amână cererea de creditare pentru că majoritatea completează câmpurile cu informații personale de la birou sau atunci când sunt pe drum. Ulterior își dau seama că au buletinul acasă și că nu pot trece de verificarea video. Astfel, procesul rămâne în stand by.  Credex revine, oricum, pe e-mail cu un link pe care îl pot accesa și continua solicitarea exact de unde au rămas.” – Ionuț Bârsan, Operations Director

Nu putem preveni în totalitate problemele tehnice din timpul solicitării, pentru că este posibil ca acestea să nu țină întotdeauna de Credex. Iată situațiile în care procesul de creditare a durat mai mult sau a fost întrerupt:

  • Oamenii nu au buletinul lângă ei sau nu pot în acel moment să fie identificați video.
  • Platforma ANAF este inactivă, astfel răspunsul pentru verificarea utilizatorului nu va fi unul imediat. 
  • În momentul prezentării ofertelor, unii clienți nu iau imediat o decizie.

Durează doar câteva minute până și cele mai urgente credite instant ajunge la tine. Alege soluția optimă de creditare cu ajutorul simulatorului de rate și completează formularul de aplicare.

De aici 👉 https://credex-ifn.ro/ 👈 preluăm noi solicitarea ta. 

Uite ce alte resurse ți-ar mai fi de folos înainte de solicitarea unor credite instant:

Vrei să recitești vreo informație despre credite instant?