Împrumuturile rapide se arată! Sunt chiar în spatele birourilor Credex.
Vorbim despre împrumuturile pe care le poți obține în timp record chiar aici. 
Sunt atât de rapide încât îți vei vedea banii în cont în câteva momente după aprobare! 

Doar că, înainte ca împrumutul să ajungă în contul tău, trebuie să parcurgi câțiva pași mici, pentru ca noi să găsim finanțarea optimă pentru tine. 
Nu-ți pregăti teancuri de documente, noi îți cerem doar buletinul.  

Descoperă mai departe pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obține un împrumut rapid, în siguranță și doar în câteva minute de la aprobare.

Cum să aplic pentru un împrumut rapid?

Ai găsit ce căutai, dar din nefericire nu îți ajung banii din cont? E important să ai banii necesari atunci când ai nevoie de ei. Altfel, ajungi în situații în care riști să pierzi oportunități de carieră, oportunitatea unei locuințe mai bune sau noi planuri pentru sufletul tău.

Să luăm ca exemplu închirierea unui apartament la un preț bun. Cauți de atâta timp un loc al tău? Noi te ajutăm să obții un avantaj de început, fără să simți presiunea unor cheltuieli mari într-un timp scurt.

Vrei să te înscrii la un curs intensiv de programare, dar vezi că au locuri limitate și perioada de înscriere se termină în 2 zile? Noi te ajutăm să îl plătești pe loc. Era vorba de reamenajarea bucătăriei? Nu te mai întinde și anul următor cu planurile, mobila o vei cumpăra în curând!

La Credex dorințele tale devin și dorințele noastre. Pentru că prioritatea noastră este să le îndeplinim pe toate. Știi ce nevoie financiară ai? Este timpul să alegi și tipul de credit pentru care vrei să aplici.

Creditele Credex la care poți aplica sunt:

  • Creditul de nevoi personale
  • Creditul de bunuri de consum

Pe care le găsești și online și offline.

Vrei să ne faci o vizită? În birourile Credex din magazinele Altex găsești colegi deschiși să te ajute să aplici pentru împrumutul de care ai nevoie. Nu durează o veșnicie, doar câteva minute până înțeleg mai bine ceea ce îți dorești pentru a te ajuta mai departe cu o ofertă avantajoasă pentru bugetul tău. 

Angajamentul nostru este să-ți oferim o experiență cât mai plăcută și rapidă. Găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru aplicarea la un credit pe site-ul Credex. 

Și pentru că ne dorim să ușurăm pe cât posibil procesul de aplicare am adus la un loc toate soluțiile de care ai nevoie într-o singură aplicație mobilă. 

Prin aplicația mobilă Credex poți solicita un credit de nevoi personale sau un credit de bunuri de consum în doar câteva minute. 

  1. Primul pas este să-ți instalezi aplicația. 
  2. Al doilea pas este să-ți faci cont și să completezi formularul.
  3. În al treilea pas deja te bucuri de banii intrați în cont.
imprumut rapid

Acum ai acces simplu la finanțarea nevoilor ce aduc greutate în viața ta. Așa cum ți-am spus mai sus, nu este necesar să pregătești teancuri de documente, avem nevoie doar de buletinul tău. Exact! Atât! Completează formularul cu datele personale și ești gata de aprobare! 

După aprobarea creditului, nu este nevoie să ne întâlnim la birou. Am implementat în aplicația mobilă și în site-ul Credex semnătura electronică pentru toate tipurile de contract ca acest proces să fie ușor și rapid pentru toți clienții noștri.
Chiar și cei din metrou, cei care așteaptă la semafor și cei de la birou pot semna electronic contractul de aprobare.

Câți bani pot împrumuta?

Ai în minte o sumă anume? Acum poți vedea dacă te încadrezi în oferta pe care o cauți. 
Înainte de toate, folosește instrumentul de calcul al ratelor

În funcție de alocarea resurselor lunare, planurile de viitor sau vacanțele deja programate poți împrumuta și până la 50.000 de lei cu ratele lunare calculate din timp. 

imprumut rapid

De ce am nevoie pentru aprobare?

Chiar dacă la aplicarea pentru un credit avem nevoie doar de datele personale din buletin, ambele tipuri de credite au diferite condiții de aprobare ce țin de: 

  • Vârstă
  • Vechime la locul de muncă
  • Venit
  • Restanțe anterioare

Recomandăm verificarea condițiilor înainte de aplicare, pentru evitarea unei posibile respingeri. Condițiile pentru fiecare credit se găsesc pe site-ul nostru. Tot la noi, găsiți și un articol despre condițiile de aprobare ale creditului de nevoi personale. 

Mi-a fost respinsă cererea de credit. Din ce motiv?

Dacă după completarea formularului nu ai primit aprobarea din partea colegilor noștri, motivul principal pentru care a fost respinsă cererea este neîndeplinirea criteriilor de eligibilitate. În acest caz ne poți contacta oricând pentru întrebări, nelămuriri sau pașii pe care i-ai putea urma pentru o rezolvare cât mai rapidă. Astfel de situații depind strict de neîndeplinirea condițiilor de aprobare și este necesar să verificați din nou dacă îndepliniți toate criteriile pentru cererea sumei de finanțare sau puteți apela la un reprezentant Credex care vă va ajuta să rezolvați situația cât mai rapid. 

A fost aprobat creditul! Când îmi primesc banii?

Banii vor intra instant în contul tău.

imprumut rapid

Datorită soluțiilor online de care dispune Credex, nu durează mai mult de câteva minute tot procesul de aplicare, aprobare și obținerea împrumutului. Printre atât de multe aplicații mobile, noi am implementat aplicația ce răspunde instant nevoilor financiare.  

Îți dorești să aplici pentru un credit de nevoi personale sau un credit de bunuri de consum? Ne vedem online sau offline, în birourile Credex din magazinele Altex!

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru un împrumut rapid sau când vrei să afli mai multe despre noi: