Distracțiile pe care îți dorești să le trăiești nu sunt simple amintiri de-o vară. Ele sunt experiențe. Tot ceea ce trăiești face parte din tine: locurile pe care le-ai vizitat, artiștii pe care i-ai ascultat, călătoriile pe care nu le-ai ratat, toate te definesc ca persoană. 

finantare-cu-credex-pentru-vacanta

Îți vine natural să cheltui banii pe ceea ce te face fericit și ceea ce te reprezintă. Când strângi bani pentru a trăi astfel de experiențe, este normal să vrei să conteze. Dacă festivalurile verii, city break-urile, concertele internaționale, călătoriile în țări străine sunt cele care îți aduc cea mai multă fericire, nu ar trebui să stai departe de ele. Află din acest articol cum poți să le trăiești printr-o finanțare la Credex și care sunt avantajele pe care le are un credit de nevoi personale. 

Ce distracții au parte de finanțare vara asta?

Numeri zilele până la startul verii? ☀️

A mai rămas puțin până când te urci în mașină și pleci în călătoria visurilor tale. A mai rămas puțin până când vei ajunge în fața scenei la cel mai mare festival din Europa. A mai rămas puțin până când … faci tot ce ți-ai propus vara asta. 

Aplică acum pentru finanțare!

finantare-credit-ifn-pentru-festivalul-verii

📃Încă nu ai pus nimic pe lista de dorințe? 

Mai jos, am strâns cele mai tari festivaluri și turneele celor mai consacrați artiști internaționali. Aruncă un ochi și vezi ce finanțare faci vara asta alături de gașca ta.  

distractie-cu-finantare-pentru-festival-cu-credex

🎸🎶 în Europa

Glastonbury, UK.

📅26-30 iunie

Sziget Festival , Ungaria.

📅7-12 august

Lollapalooza, Paris, Franța.

📅1-4 august

Primavera Sound, Porto, Portugalia.

📅6-8 iunie

Untold, Cluj-Napoca, România.

📅8 – 11 august

🎤Turneele artiștilor preferați

Taylor Swift Eras Tour

Depeche Mode

Doja Cat

Lenny Kravitz

Lana Del Rey

Laura Pausini

✈️Pornește în călătoria pe care ai visat-o atât de mult timp. Trăiește momentul, dar planifică toți pașii din timp. În cazul în care nu ai deja un buget dedicat pentru distracțiile verii, folosește-te de o finanțare

Cu cât planifici, rezervi cazare și plătești biletele de avion mai devreme, cu atât bugetul tău va rămâne stabil. Dacă te-ai gândit să pleci anul acesta într-o țară străină cum ar fi Grecia, Spania, Franța sau Italia, rezervă-ți cazările înainte de luna iunie, fie că este pentru un festival de muzică sau pentru un city break, cu o finanțare la Credex îți organizezi cheltuielile dinainte de distracție ca la final să te concentrezi doar pe momentele speciale.

Ce avantaje am dacă aplic pentru finanțare la Credex?

aplicatia-mobila-credex-pentru-finantare-ifn-online

După cum am zis, a mai rămas doar o lună până la distracțiile verii. Ce bine că ne mișcăm rapid la Credex cu finanțarea dorințelor tale.

Completarea formularului de cerere durează doar câteva minute. Pentru aprobare nu-ți cerem prea multe informații, doar cele care contează: datele personale, de contact și despre veniturile tale.

Nu întârzii pe drumuri.Tot procesul se desfășoară online, nu este necesară întâlnirea fizică. Poți semna digital, pentru că am implementat semnătura electronică pe aplicația mobilă și pe site-ul nostru pentru toate tipurile de contracte.

Rămânem disponibili 24/7, astfel încât să poți face cereri pentru credit rapid în orice moment al zilei, fie pe aplicație, fie pe site-ul nostru. De asemenea, ai flexibilitate în gestionarea ratelor, datoriilor și a viitoarelor credite, pentru a rămâne informat în legătură cu ratele tale, chiar și atunci când călătorești în jurul lumii. 

Pregătit să treci la pasul următor? Aplică acum pentru finanțare la Credex: https://credex-ifn.ro/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru finanțare – sau când vrei să afli mai multe despre noi: