Este jumătatea anului 2024 și simți că nu ai mai avansat cu rezoluțiile și obiectivele propuse? Dacă la începutul anului umpleai foi din agendă cu ce ți-ai propus să faci anul acesta, îți dăm un reminder că în continuare poți avansa cu planurile și dorințele notate în luna ianuarie. Cu o refinanțare IFN și cu o listă întreagă de business events, cursuri și alte evenimente la care să participi, îți intri ușor în flow și descoperi noi modalități prin care îți poți dezvolta cariera, afacerea sau pur și simplu să te motivezi să avansezi profesional. 

descoperi-noi-modalități-să-avansezi-profesional-cu-refinanțare-ifn-și-o-listă-întreagă-de-evenimente-de-business-și-cursuri-de-specialitate

Ce evenimente îți pot dezvolta cariera anul acesta? 

În lista pe care ți-am pregătit-o nu sunt trecute festivalurile verii. Însă, dacă rezoluțiile tale țin de distracții și muzică bună, găsești pe blogul nostru și un articol despre cum ajungi la 🎶cele mai mari festivaluri din Europa.

Credem că succesul nu apare peste noapte, ci în urma pregătirilor intense, muncă, studii, încredere în sine și conexiuni. Prin participarea la evenimente de business și alte cursuri de specialitate te agăți de o modalitate excelentă de a te dezvolta atât personal, cât și profesional. Îți oferă oportunitatea de a te întâlni și discuta cu profesioniști și antreprenori din domeniul tău, de a câștiga mai multă încredere în tine și de a te motiva să-ți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus. 

Este important să pui preț pe conexiunile pe care le creezi pe parcursul carierei tale. Atunci când ești deschis să iei parte la diverse evenimente ce-ți pun la dispoziție sesiuni cu prezentări și networking, ești automat deschis și la parteneriate de succes sau oportunități la care nu te aștepți, cum ar fi propunerea unui nou job la care poate doar visezi. 🤝

ce-evenimente-îți-pot-dezvolta-cariera-anul-acesta

Încurajăm participarea la business events și cursuri care-ți atrag interesul. De aceea, înainte să-ți spunem cum te ajută o refinanțare IFN să-ți atingi mai ușor rezoluțiile, treci prin lista cu evenimente pe care am pregătit-o mai jos: 

24-25 septembrie, Sala Palatului București. 

5-13 noiembrie, Brașov, Cluj Napoca, Iași și Timișoara. 

23 noiembrie, București

Ted Talks în România

3-5 septembrie, București

14 iulie, București

Cum te ajută o refinanțare IFN să-ți atingi rezoluțiile nebifate?

Te scapi de datorii când te folosești de refinanțare IFN. 

O refinanțare a unui credit se referă la revizuirea și înlocuirea termenilor unui contract de credit deja existent. Prin refinanțare IFN ai oportunitatea de a obține condiții mai favorabile, cum ar fi o rată a dobânzii mai mică, o perioadă de rambursare mai scurtă sau alte beneficii care îți permit să economisești bani sau să gestionezi mai eficient datoriile tale. 

Este o soluție ce te poate ajuta să ai un avans în fața creditelor cu care nu mai poți ține pasul, în fața datoriilor sau un avans când vrei să-ți cheltui banii și pentru alte aspecte din viața ta. 

Ce avantaje ai?

  • Economisești pe termen lung
  • Îți gestionezi mai ușor datoriile
  • Ai mai multă flexibilitate

Toate cele de mai sus îți câștigă timp și resurse pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine. În loc să te îngrijorezi cu privire la datoriile pe care le ai și să simți că stagnezi pe parcursul anului, o refinanțare IFN te-ar putea scăpa de griji și te-ar motiva să investești în dezvoltarea ta profesională. 

Pregătit să treci la pasul următor? Aplică acum pentru refinanțare la Credex: https://credex-ifn.ro/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru refinanțare – sau când vrei să afli mai multe despre noi: