Atunci când te gândești la nevoia ta ai în minte proiecte cărora vrei să te dedici mai mult?  
Noi idei pe care vrei să le alimentezi? Sau vacanțe și evenimente neplanificate?
Creditul de nevoi personale te ajută să-ți duci până la capăt proiectele și să nu le mai ții în stand-by. Îți îndrumă ideile pe drumul la care visezi și nu le lasă doar pe o pagină goală din Notes. Mai mult de atât, îți oferă șansa să iei cu tine bagaje în țări străine și să pleci pentru o scurtă vacanță departe de tot de casă. 

Dacă dorința ta se regăsește în cele de mai sus, noi suntem aici să-ți spunem tot ce trebuie să știi atât despre evaluarea creditului de nevoi personale potrivit stilului tău de viață, cât și despre soluțiile și dorințele pe care le putem îndeplini în funcție de bugetul tău actual. 

Fiecare dorință urmărește un obiectiv. Am optimizat site-ul Credex în așa fel încât să-ți poți  îndeplini obiectivele în doar câteva minute. Pregătește-te, începe evaluarea. Uite pașii pe care trebuie să-i urmezi: identificarea nevoii tale, stabilirea sumei necesare, stabilirea perioadei de rambursare și alegerea creditului ideal prin “Simulatorul de Rate” Credex.

Am nevoie de bani pentru…

credit de nevoi personale

Primul pas în evaluarea unui credit de nevoi personale este identificarea clară a nevoii tale financiare. Ai în plan un plin proiect în desfășurare, renovarea casei nu mai poate aștepta sau doar îți dorești să vizitezi mai multe țări vara aceasta? 

  1. Identifică care este cea mai mare dorință sau nevoie a ta în acest moment.
  2. Prioritizeaz-o. 
  3. Și acționează.

Dă-o mai departe către Credex, biroul online ce te poate ajuta să ții pasul cu nevoile tale.

În această etapă, doar acordă maximă atenție dorințelor și nevoilor pe care le ai înainte să stabilești suma exactă pentru creditul de nevoi personale. Mai departe, te ajutăm noi să iei decizia cea mai bună.

Următorii pași: stabilește suma necesară & perioada de rambursare pentru creditul de nevoi personale

Click. Click. Click. Și creditul tău de nevoi personale este aici! 
Durează câteva minute să treci prin 3 pași simpli atunci când începi evaluarea.

credit de nevoi personale

Ca să-ți faci o idee despre creditul de nevoi personale ideal este necesar să stabilești suma pe care o vei împrumuta. O sumă exactă te-ar ajuta și pe tine, dar și pe noi în momentul când vom calcula perioada de rambursare a creditului. 

Ce să iei în considerare atunci când stabilești suma necesară?

Să ai în vedere o estimare realistă. O sumă mai mare decât nevoia pe care o ai nu te va ajuta cu nimic. Evită în acest fel îndatorarea excesivă și asigură-te că îți este ușor să achiți datoria raportată bugetului și nevoii tale.

După ce suma a fost stabilită, urmează să optezi pentru perioada de rambursare potrivită pentru tine. Aceasta variază în funcție de suma împrumutată, de venitul tău și de capacitatea de rambursare. Trebuie doar să alegi perioada în funcție de realitatea financiară pe care o ai și de situațiile imprevizibile ce pot apărea: cheltuieli neprevăzute, vizite la medic, reparații neașteptate sau alte urgențe personale. 

Ca totul să fie făcut ca la carte, pe site-ul nostru regăsești un instrument special pentru evaluarea creditului de nevoi personale. Simulatorul online de rate a fost conceput pentru a ne ajuta clienții să calculeze suma și perioada potrivită pentru creditul de nevoi personale pe loc. 

Instrumentul online îți permite să introduci suma dorită și perioada de rambursare, ca apoi să îți afișeze instant rata lunară estimativă și costurile totale ale creditului. Recomandăm ca după ce ai trecut prin toții pașii de mai sus: identificarea nevoii, stabilirea sumei necesare și a perioadei de rambursare să folosești acest instrument pentru a lua o decizie foarte bine informată.

Avantajele creditului de nevoi personale Credex

credit de nevoi personale
  • Ai rate fixe pe toată durata creditului.
  • Îndeplinește orice plan îți propui cu un credit de nevoi personale.
  • În câteva minute primești răspuns din partea noastră și banii instant pe cardul tău.

Totul se întâmplă pe site-ul nostru, online. 

Pe lângă avantajele de mai sus, nu-ți solicităm alte documente justificative. Noi îți cerem doar buletinul la completarea formularului. De asemenea, de reținut că perioada imprumutului începe de la minimum 6 luni și ajunge la maximum 59 de luni. 

Tot ce rămâne acum de făcut este să accesezi site-ul CREDEX și să completezi solicitarea de creditare cu informații despre tine și informații despre veniturile tale. După completare, cererea ta ajunge în biroul nostru online.

Nu este nevoie de hârtii și alte drumuri pentru un credit de nevoi personale. Pentru că poți aplica online aici și acum: https://credex-ifn.ro/!

Uite ce alte resurse ți-ar mai fi de folos înainte de solicitarea unui credit de nevoi personale: