Ai pornit pe urmele unui credit mai flexibil, mai accesibil și care poate fi aprobat în timp record? Ai ajuns la destinație! La Credex găsești credite nebancare pe 5 ani de zile, aprobate în doar câteva minute de la solicitare. Ca să finalizezi solicitarea, trebuie doar să urmezi câțiva pași. Nu, nu te punem pe drumuri, pașii îi urmezi exclusiv online, pe site-ul nostru. Dar înainte, hai să-ți povestim mai multe despre creditele nebancare.

Ce înseamnă un împrumut nebancar?

Teoretic, un credit nebancar este împrumutul acordat de către o entitate financiară ce nu reprezintă o bancă, ci o instituție financiară nebancară. La fel cum este și Credex, o instituție ce oferă o gamă variată de servicii financiare, precum: credite de bunuri de consum și credite de nevoi personale, și care se diferențiază de instituțiile bancare, folosind criterii de eligibilitate mai puțin restrictive comparativ cu băncile, pentru acordarea creditelor. 

Susținem ideile și proiectele clienților noștri, de aceea oferim servicii de creditare și timp scurt de aprobare pentru experiențe cât mai plăcute, rapide și accesibile tuturor.

credite nebancare pe 5 ani

Practic, creditele nebancare sunt împrumuturile care te ajută să pui în aplicare planurile la care te-ai gândit acum mult timp în doar câteva minute. Și cel mai important, nu ești pe grabă la fiecare final de lună, pentru că suntem aici să te ajutăm să obții o rată lunară ideală pentru bugetul tău.

Împrumutul nebancar pe 5 ani este o decizie optimă pentru cei care doresc să-și planifice cheltuielile personale, vacanțele sau planurile mărețe de carieră sau de business în timp util.

Ești fan al digitalizării? Și noi! 

Am creat aplicația Credex pentru cei ca tine. Cel care își dorește să aibă un flux rapid și transparent al informațiilor atunci când solicită un credit nebancar. După crearea contului în aplicația Credex, vei putea aplica pentru orice credit din gama noastră și totodată să urmărești în timp real cât mai ai de plătit și zilele rămase de rambursare ale creditului. 

Totul în maximă siguranță, promitem. 🤞

Înainte să-ți spunem mai multe despre avantajele pe care le au creditele nebancare pe 5 ani, îți amintim că aprobarea lor nu durează zile întregi. Ci doar până-ți ridici cafeaua de la chioșcul din fața blocului, în acest timp noi verificăm atent și cât mai rapid informațiile completate în formularul din aplicație sau de pe site. Doar așa vom putea pregăti cea mai bună ofertă financiară pentru tine!

Credite nebancare pe 5 ani? Iată avantajele:

  • Rate fixe pe toată durata creditului
  • Aprobare accesibilă și rapidă
  • Dobândă de la 9,99%
  • Primești banii instant pe card
  • Dorințele pe care le ai sunt îndeplinite rapid

Atunci când optezi pentru credite nebancare pe 5 ani, ratele fixe au un mare avantaj în fața fluctuațiilor pieței. Cheltuielile ce apar peste noapte rămân imprevizibile. Dar, tu te poți îndrepta de acum spre un stil de viață ce include stabilitate financiară.

 credite nebancare pe 5 ani

Nu va fi nevoie să programăm o întâlnire, nici măcar să pregătești documente peste documente, totul decurge 100% online, chiar aici sau în aplicația noastră.

Înainte de aplicare, îți recomandăm un instrument digital, simulatorul de rate.

Este simplu și foarte ușor de folosit. Iată cum: alegi suma pe care ți-o dorești și perioada ideală de rambursare, iar instrumentul nostru online îți va calcula pe loc rata lunară!

 credite nebancare pe 5 ani

Pentru a lua cea mai bună decizie financiară pentru bugetul tău, urmează pașii menționați mai jos și începe să lucrezi pentru proiectul, dorința sau nevoia pe care vrei să le îndeplinești.

Îmi doresc să aplic!

Un prim pas este completarea formularului menționat anterior. Poți completa formularul de solicitare a creditului online, de pe orice device: telefon, laptop, tabletă, accesând site-ul sau aplicația Credex.

credite nebancare pe 5 ani

Pas cu pas, după completare urmează o verificare.

După ce am trecut prin datele personale și am verificat dacă într-adevăr ești eligibil pentru a lua credite nebancare pe 5 ani. Tot online. Primești de la noi, în doar câteva minute aprobarea și oferta de creditare ideală pentru datele prezentate de tine. Aceasta va putea fi semnată electronic. 

Apoi…
Banii vor intra în contul tău personal. Psst. Instant. 💸
Atât de simplu. 

Ai întâmpinat probleme pe parcurs? Te ajutăm cât de repede posibil. Ne poți contacta cu orice întrebare sau nedumerire pe care o ai chiar aici.

Vreau credit nebancar pe 5 ani!
Aplică acum: https://credex-ifn.ro/

Uite ce alte resurse ți-ar mai fi de folos înainte de solicitarea unor credite nebancare pe 5 ani: