Când pornești în căutarea unui credit, pornești automat și în căutarea celor mai ușoare, rapide  și sigure soluții. Surpriză! Ai găsit o scurtătură. Credex te ajută să ajungi mai repede la ele ca să-ți atingi obiectivele financiare în timp util. În acest articol vorbim despre tot ce trebuie să știi pentru aplicarea la un credit nebancar cu aprobare rapidă. 

Tu ce știi despre creditele nebancare? 💳

Dacă nu ai auzit până acum de un astfel de credit, ești pe blogul potrivit. În acest articol, nu doar că îți prezentăm ce înseamnă aprobarea rapidă pentru un credit nebancar, avantajele sale, dar aflăm și de la Traian Baicu, Director General Credex IFN, cât de mult au fost dezvoltate și îmbunătățite tehnologiile Credex în ultimii ani. 

În ce constă un credit nebancar cu aprobare rapidă?

Un credit nebancar este creditul acordat de o instituție financiară nebancară. Așa cum este Credex. O instituție sigură, ce simplifică procesul de creditare, folosind tehnologii avansate atât pentru verificarea rapidă a datelor, cât și pentru siguranța clienților.

Unul dintre avantajele unui credit nebancar este faptul că durează doar câteva minute până primești un răspuns cu privire la aprobare, online. Este un proces cu totul simplificat și ușor de înțeles pentru oricine. Mai mult de atât, nu ai nevoie de un vârf plin de documente, ci doar de buletin

În momentul în care este solicitat un credit nebancar cu aprobare rapidă, Credex utilizează tehnologii avansate și algoritmi pentru a verifica și evalua rapid informațiile furnizate. Un alt avantaj este că beneficiezi de opțiuni de rambursare care se pot adapta cel mai bine nevoilor tale. Acestea pot include perioade de rambursare variate și opțiuni de plăți lunare personalizate.

Vrei să afli mai multe despre împrumuturile nebancare? Iată ce am mai povestit despre ele pe blog.

în-ce-constă-un-credit-nebancar-cu-aprobare-rapidă

Beneficiile întâlnite în birourile online Credex

Pe platforma Credex ai acces la soluții de finanțare 100% online, ceea ce înseamnă că poți solicita și obține un credit nebancar cu aprobare rapidă fără a fi nevoie să te deplasezi la o sucursală. Pe site-ul nostru sau pe aplicația mobilă se desfășoară acțiunea.

beneficiile-întâlnite-în-birourile-online-credex

Procesul este simplu. Ai de parcurs 3 pași, iar dacă ești eligibil primești aprobarea creditului în timp record!

După completarea formularului și aprobarea creditului nu este nevoie să ne faci o vizită în sucursală. Credex a făcut posibilă semnarea electronică a ofertei direct în site și în aplicație. 

Fără documente fizice. 📄 Fără alte deplasări. 🚶‍♂️

Răspunsul nostru pornește către tine în doar 30 de minute de la solicitare.

După ce afli dacă ești eligibil pentru creditul ales, banii vor fi transferați și ei, instant, în contul tău. Unul dintre avantajele noastre este că, dacă rambursezi integral suma împrumutată până la prima dată scadentă, nu vei plăti dobânzi sau comisioane suplimentare. Astfel, vei beneficia de un cost total redus și transparent. 👍

De-a lungul anilor ne-am concentrat atenția pe soluții rapide, convenabile și flexibile. 

De aceea, am dezvoltat tot procesul de aplicare și aprobare în așa fel încât să fie 100% digitalizat. 

Evoluția Credex și dorința de dezvoltare în zona de FinTech

Și dacă tot vorbim de digitalizare, ne întoarcem puțin în anul 2022, anul în care am aprofundat dezvoltarea FinTech în activitatea noastră. Dorința de dezvoltare în această zonă devenise din ce în ce mai puternică, așa am continuat să analizăm, să cercetăm și să implementăm soluții digitale mulate pe nevoile și siguranța clienților noștri.

„Pentru a verifica identitatea reală a clienților conform reglementărilor, utilizăm tehnologii avansate, cum ar fi inteligența artificială și supervizarea umană. Procedura constă în compararea secvențelor video, a imaginilor feței și a actului de identitate furnizate de client. Această verificare se realizează prin intermediul oricărui dispozitiv pe care îl utilizează clientul și are loc în doar câteva minute.” Traian Baicu, Director General Credex IFN

traian-baicu-director-general-credex-ifn

Pentru a preveni posibilele fraude din mediul online, am actualizat și am adaptat sistemele noastre informatice și procedurile interne. Astfel, putem verifica, în momentul solicitării unui credit, autenticitatea buletinului identificând dacă este un document original sau o copie.

Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura un proces de identificare sigur și eficient pe site-ul Credex, protejând atât interesele noastre, cât și pe cele ale clienților noștri.

„La Credex, digitalizarea serviciilor financiare este parte a ADN-ului companiei, un punct central din strategia noastră de business. În acest sens, ne-am dezvoltat în mai multe direcții: platforma automată de creditare, fluxul 100% online de acordare credite prin partenerii comerciali și nu în ultimul rând Aplicația Mobilă.” Traian Baicu, Director General Credex IFN.

Doresc să aplic pentru un credit nebancar cu aprobare rapidă!

➡️ 68% dintre creditele nebancare cu aprobare rapidă au fost acordate exclusiv online.

100% DIGITAL din platforma online sau aplicația Credex.

Alege cea mai optimă soluție de creditare pentru tine cu ajutorul simulatorului de rate și completează formularul de aplicare. De aici https://credex-ifn.ro/ preluăm noi solicitarea ta.  

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru un credit nebancar cu aprobare rapidă sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Vrei să recitești vreo informație despre cum poți obține un credit nebancar cu aprobare rapidă?

Lasă un răspuns