Descoperă creditul 100% online!

Ați aflat? Avem un nou serviciu financiar online disponibil în aplicația mobilă: CREDIT 100% online. Acesta presupune contractarea creditului fără deplasări fizice la sediu. 

La acest moment sunt disponibile două tipuri de creditări 100% online: CREDIT DE NEVOI PERSONALE și CREDIT DE BUNURI DE CONSUM pentru achiziția de produse de la parteneri, momentan fiind disponibile magazinele Altex și MediaGalaxy. Pe lângă avantajul obținerii aprobării de oriunde, contractul de credit se semnează electronic și veți avea acces la suma solicitată într-un timp record. 

De reținut este că dobânzile sunt fixe și cunoscute de la bun început, pornind de la 9.99% pe an. Astfel, pentru CREDITUL DE NEVOI PERSONALE puteți obține între 1.000-50.000 lei sau între 500-20.000 lei pentru CREDITUL DE BUNURI DE CONSUM, beneficiind de o perioadă de rambursare adaptată la nevoile voastre, cuprinsă între 6-60 luni. 

Fluxul 100% digital pe care l-am pus la dispoziție pentru aceste servicii financiare, poate fi accesat prin două canale: website-ul CREDEX și aplicația mobilă, disponibilă gratuit atât pentru Android cât și pentru iOS.

Clienții existenți mai pot folosi aplicația online și pentru gestionarea creditelor aflate în derulare sau pentru contractarea de noi produse financiare, având acces la toate detaliile creditului ce țin de scadență, suma ratei, cereri de rambursare anticipată, sau de restructurare contract. 

Pe viitor, ne propunem să includem și mai mulți comercianți parteneri, față de cei pe care îi regăsiți deja în aplicație. 

Credex IFN - Credite de nevoi personale