Actualizare date personale online – persoane fizice

Oricând ai nevoie să îți actualizezi datele de contact, Credex îți pune la dispoziție un proces de actualizare date, online, simplu, rapid și sigur.

Actualizează-ți datele aici!
Ce date personale pot fi actualizate?

Datele personale cum ar fi:

  • Schimbarea numelui
  • Schimbarea numărului de telefon
  • Schimbarea adresei de domiciliu sau corespondență
  • Înlocuirea cărții de identitate
  • Schimbarea angajatorului/ocupației
  • Sursa fondurilor
Când trebuie să îți actualizezi datele personale?

Ori de câte ori apar modificări ale datelor personale, atunci când expiră cartea ta de identitate sau când îți vom solicita să confirmi datele existente.

Cum îți actualizezi datele personale?

Te rugăm să completezi fiecare câmp din formularul de actualizare date. Înainte de a ne transmite formularul completat, te rugăm să încarci și o copie cu actul tău de identitate (foto).

Actualizează-ți datele aici!
Siguranța datelor personale

Informațiile completate de tine vor fi transmise către Credex printr-o platforma securizată iar prelucrarea acestora este asigurată de o echipă specializată, astfel încât informațiile tale vor fi procesate în condiții de siguranță și confidențialitate.

De ce trebuie să îți actualizezi datele?

În conformitate cu cadrul legislativ în vigoare, actualizarea datelor este un proces important și obligatoriu în vederea aplicării măsurilor de cunoaștere a clientelei atât la momentul deschiderii relației de afaceri cât și pe parcursul derulării acesteia.

Ce vom face noi?

Vom derula periodic campanii de actualizare a datelor prin care te vom anunța atât prin email, SMS sau printr-un alt canal de comunicare, dacă trebuie să îți actualizezi datele sau să le confirmi pe cele existente.