Casa visurilor tale. Mai bine spus, locul în care simți că ești acasă. Locul în care gătești, zâmbești, plângi la sfârșit de săptămână în fața unui ecran ce derulează filmul tău preferat, locul în care-ți faci amintiri frumoase și de care ai cea mai mare grijă. Acesta este locul în care trăiesc și dorințele tale. 

Dacă până acum te speria doar gândul că ai putea să începi un astfel de proiect, acest articol îți arată cum ajungi de la vis la realitate cu o rețetă simplă: Credit Nevoi Personale.

Fără frica unui buget insuficient, rapid, sigur și fără grija datoriilor. 

Cum îți renovezi casa cu un credit de nevoi personale?

Credit Nevoi Personale. Sau un fel de „Nu trebuie să ai o urgență pentru a-ți îndeplini dorințele”. 😉 Este de-ajuns doar o dorință ca să soliciți un împrumut la Credex. Cel mai bun prieten al dorințelor împlinite, sau așa cum îl numim noi, creditul de nevoi personale, te ajută să ai în fața ta acel living grandios la care visezi și să alegi exact acele decoruri fine pe care ți le dorești, fără să mai aștepți ca să economisești. 🥳

Un prim sfat înainte să te apuci de renovat este să-ți planifici cheltuielile din timp și să știi în mare parte ceea ce îți dorești. Și pentru mai multă inspirație, am pregătit câteva situații unde casa intră în plină renovare. Spune-ne mai jos în comentarii: Tu unde te regăsești?

  • Biroul de acasă
birou-de-acasa

#WorkFromHome noua tendință în mediul business

Din ce în ce mai multe companii abordează practica lucratului de acasă. Așadar, din ce în ce mai mulți angajați și freelanceri caută variante în care să-și transforme spațiul de acasă într-un spațiu de lucru profesional.

Pe lângă achiziționarea unui birou, scaun ergonomic sau alte obiecte ce fac zilele de luni până vineri mai productive, pe lista renovărilor în acest caz se regăsesc și: izolarea fonică a încăperii, crearea unui spațiu de depozitare pentru echipamente și documente sau chiar amenajarea unei camere pentru videoconferințe.

  • Hei, casa ta este verde!
casa-eco-friendly

Visezi la o casă care să aibă grijă și de mediu, dar și de tine?

Deși costurile inițiale pentru instalările eco-friendly pot fi destul mari, multe dintre astfel de îmbunătățiri pot economisi bani pe termen lung prin reducerea costurilor de energie. Vorbim de instalări precum: panouri solare, izolație ce reduce energia necesară pentru încălzirea sau răcirea casei, sisteme de gestionare a apei sau alte amenajări ce reduc amprenta de carbon.

Pe lângă dorința de a proteja mediul, casele eco-friendly tind să creeze un mediu mai sănătos și mai confortabil. În cazul unei astfel de renovări, se folosesc materiale cu emisii toxice reduse ce sporesc calitatea aerului în interior.

  • Hobby-ul tău la nivelul următorul 
pasiunea-ta-la-urmatorul-nivel

Știai că renovarea casei în funcție de pasiunea pe care o ai îți poate aduce o satisfacție personală la nivel profund? 

Poate fi un mod de a-ți exprima personalitatea și de a te bucura de ceea ce iubești în propriul tău spațiu. Până și pasiunile au nevoie de casa lor. 

Luăm ca exemplu persoanele pasionate de gătit: ca ele să poată visa mai departe cum învârt tigăi cu cele mai bune preparate într-unul din faimoasele restaurante ale lumii, au nevoie de acel spațiu care le asigură inspirație, care le antrenează perseverența și le motivează să continue până reușesc. 

Alt exemplu sunt artiștii. Cei ce pictează, cântă, compun vor căuta să lucreze într-un spațiu confortabil și într-un mediu adaptat nevoilor lor, cum ar fi un studio de artă, un atelier de lucru manual sau un studio de înregistrare, acolo unde au pensule, vopseluri, microfoane profesionale, echipamente de studio și alte obiecte necesare muncii lor. 

Odată ce practici pasiunea ta într-un spațiu amenajat special pentru asta, timpul de lucru scade, ideile curg mai ușor ca niciodată, iar productivitatea crește semnificativ.

Credit Nevoi Personale: De ce este alegerea ideală pentru renovarea casei tale?

  • Este ușor de accesat.
  • Este rapid. 
  • Are rate fixe. 

Când ești atât de aproape să-ți îndeplinești dorințele, rămâne doar ceva care să te încurajeze să faci marele pas. Îți spunem noi? Credit Nevoi Personale. 🤩

Credit Nevoi Personale: Cum îl obțin?

Online, la Credex. 

renoveaza-casa-credit-de-nevoi-personale

Tot procesul nu durează mai mult de câteva minute, iar totul se întâmplă aici, pe site-ul nostru și în aplicația Credex. Așa cum am spus și mai sus, înainte să începi procesul de solicitare a unui credit de nevoi personale gândește-te la ceea ce îți dorești, ca atunci când aplici să ai în minte o estimare realistă. În cazul în care suma este mai mare decât dorința pe care o ai, creditul nu va ajuta cu nimic, doar vei avea o datorie mult mai mare decât bugetul pe care îl ai. 

Asigură-te că poți plăti datoria raportată la bugetul și nevoile tale.

Folosește simulatorul de rate.

Pentru a ajunge la creditul ideal pentru tine, pe prima pagină a site-ului nostru regăsești instrumentul digital ce-ți face pe loc evaluarea creditului de nevoi personale. Simulatorul online de rate a fost conceput pentru a ne ajuta clienții să calculeze orientativ suma și perioada potrivită pentru împrumut.

Credit Nevoi Personale 👉🏻Completează formularul.

A mai rămas un singur pas până la împlinirea dorințelor tale. După ce ai ales perioada de creditare și rata potrivită bugetului tău, completează solicitarea creditului de nevoi personale cu informații despre tine și informații despre veniturile tale.

Solicitarea ta va ajunge în scurt timp la noi. Aici se întâmplă magia. Dacă este totul în regulă cu informațiile furnizate, banii vor fi transferați direct în contul tău personal.

Ai în plan renovarea casei? 🏠 

Alege acum Credit Nevoi Personale! 👉 https://credex-ifn.ro/credex-ifn/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru un Credit Nevoi Personale sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Vrei să recitești vreo informație despre cum aplici pentru un Credit Nevoi Personale?