Credex lansează creditul de nevoi personale 100% online în Aplicația Mobilă

 Credex, instituție financiară nebancară, a lansat un nou serviciu financiar online în Aplicația Mobilă: creditul de nevoi personale, fără deplasari fizice la sediu. Tehnologia pe care este bazată soluția de creditare 100% online oferă clienților posibilitatea obținerii unui credit într-un timp record. În Aplicația Mobilă, clienții mai pot alege creditul de bunuri de consum pentru achiziția de produse de la parteneri, în acest moment fiind disponibile magazinele Altex și MediaGalaxy.

 

Aplicatia Mobila Credex

Astfel, clienții economisesc timp și pot obține o finanțare între 1000 – 15.000 lei pentru creditul de nevoi personale sau între 500 – 20.000 lei pentru creditul bunuri de consum. Perioada de rambursare este între 6 luni și 60 luni. Dobânzile sunt fixe și pornesc de la 9.99%/an.

 „Ne bucurăm să avem un flux 100% digital pentru serviciile noastre financiare: credite nevoi personale și credite bunuri de consum. Acest flux este pus la dispoziția clienților prin două canale, website-ul Credex și Aplicația Mobilă. Procesul de obținere al creditului este foarte rapid, clienții sunt înrolați prin identificare biometrică, iar contractul de credit se semnează electronic”, declară Traian Baicu, Director General Credex IFN.

 

Clienții care au deja un contract de credit încheiat la parteneri sau online pe platforma Credex, pot folosi Aplicația Mobilă pentru a-și gestiona creditele în derulare sau pot aplica pentru noi produse financiare. Clienții au acces în mod transparent la toate detaliiile creditului, la scadență sau la suma ratei. De asemenea, Aplicația Mobilă permite o serie de solicitări utile precum cerere de rambursare anticipată totală/parțială, cerere de restructurare contract de credit sau refinanțare.

În plus, Credex este în proces de includere și a altor comercianți parteneri în Aplicația Mobilă și are în plan dezvoltarea de noi funcționalități pentru clienți pe viitor.

Aplicația Credex este disponibilă gratuit atât pentru Android cât și pentru iOS.