Să fie vorba de noi schimbări acasă? Sau nevoia să conduci o nouă mașină? Gata. Știm! Vrei mai multe experiențe și călătorii în 2023, fără grija cheltuielilor! Atunci, pune pe lista ta de obiective și aplicarea la un credit de nevoi personale!

Planurile mărețe au nevoie de o investiție pe măsură. Iar, cu ajutorul potrivit la momentul potrivit, pe bune că te poți bucura de toate. Și ideal, cât mai curând posibil.

Credex este întotdeauna cu un pas înainte spre mai bine, iar noi facem posibil ca aceste planuri mărețe să devină realitate în scurt timp. Ideal, chiar astăzi, cu ajutorul unui credit de nevoi personale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale creditelor noastre este timpul foarte scurt de așteptare. Procesul de de solicitare a unui credit de nevoi personale este foarte eficient și majoritatea clienților primesc răspunsuri imediate. În cazul în care totul decurge fără probleme, completarea informațiilor și transferul banilor pot dura doar câteva minute.

Este prima ta dată când aplici pentru un credit de nevoi personale?

Dacă este vorba de o investiție, este important să știi ce înseamnă un credit de nevoi personale, să cunoști condițiile de aprobare pentru un astfel de credit, cât și care sunt avantajele și pașii care trebuie făcuți mai departe.În acest articol, am strâns toate răspunsurile la curiozitățile de mai sus, ca tu să le parcurgi ca atare și să le aplici cu încredere atunci când iei decizia finală de a apela la un credit de nevoi personale.

Ce înseamnă un credit de nevoi personale?

Teoretic, creditul de nevoi personale înseamnă un împrumut pe termen scurt sau mediu, oferit de o instituție financiară nebancară sau o bancă, ce îți permite să soliciți câți bani ai nevoie pentru a acoperi diverse cheltuieli personale mari sau mici, după confirmarea aprobării sale. Practic, este la fel ca atunci când te împrumuți la un prieten. Doar că noi îți asigurăm înainte de toate: 

  • Rapiditate și încredere 100%. 
  • Bani în cont imediat după aprobarea creditului.
  • Răspundem rapid la orice întrebare ai.

Te întrebi de ce fel de aprobare ai nevoie? Așa cum, prietenii nu împrumută bani oricui, nici instituțiile financiare nu pot acorda creditul de nevoi personale oricărei persoane solicită acest lucru.Citește mai departe acest articol și află toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi aprobarea creditului.

Cum poți obține aprobarea unui credit de nevoi personale?

Principalele criterii de aprobare ale unui credit de nevoi personale sunt următoarele: domiciliul, vârsta și venitul.

În primul rând, trebuie să ai vârsta minimă de 25 de ani, domiciliul în România, un loc de muncă stabil și un venit sigur. 

trei-criterii-de-aprobare-pentru-obținerea-unui-credit-de-nevoi-personale

Așadar, veniturile acceptate în acest moment pentru aprobarea creditului de nevoi personale sunt: venituri din salarii și conexe acestora, venituri din pensii, venituri din activități independente, venituri din chirii, venituri din diurne pentru personalul navigant, venituri din drepturi de proprietate intelectuală și venituri din dividende. 

Vechimea locului de muncă contează.

Una dintre cele mai importante condiții este să ai minim vechime 6 luni la locul de muncă actual și un venit de minim 1500 lei, asta în cazul angajaților, în cazul pensionarilor venitul minim pentru aprobarea creditului este de 1000 de lei. Prin urmare, important este ca sursa ta de venit să fie suficientă pentru plata ratelor împrumutului.

Avem încredere într-un istoric bun de credite

Incertitudinea nu este punctul nostru forte, de aceea, pentru aprobarea unui credit de nevoi personale este nevoie să verificăm dacă ai întâmpinat de-a lungul anilor dificultăți în plata împrumuturilor, modul în care au fost gestionate creditele trecute sau dacă există la momentul actual datorii neachitate.
Dacă toate aceste condiții au fost bifate, după aprobarea rapidă a creditului de nevoi personale Credex, următorul pas: Banii vor intra instant în contul tău online.

Cum pot aplica la un credit de nevoi personale?

Pentru că ne dorim să alegi cea mai optimă soluție atunci când aplici pentru un credit de nevoi personale, în birourile Credex din magazinele Altex colegii noștri îți vor oferi tot suportul de care ai nevoie în luarea unei decizii sigure, fie ea pe termen mediu sau scurt. Sau poți face totul online, din confortul casei, de pe site-ul credex-ifn.ro sau din aplicația Credex. Oferim tuturor clienților cele mai bune condiții de împrumut și de plată a ratelor, astfel încât acestea să fie cât mai avantajoase:

  • Rate fixe pe toată durata creditului;
  • Credit de până la 50.000 lei;
  • Perioada împrumutului este de minim 6 luni până la 59 luni de zile;
  • Fără solicitarea documentelor justificative.
la-credex-aplici-online-doar-cu-buletinul

Îți dorești să aplici la un credit de nevoi personale chiar acum?

La Credex poți aplica 100% online doar prin completarea formularului. Fără garanții, doar cu buletinul. 

📲Iar, în aplicația Credex ai acces la toate informațiile împrumuturilor tale. 

Poți face plăți online direct din Pagina de pornire sau Portofoliu, acolo unde vezi detaliile împrumutului tău, cum ar fi suma, tipul de credit și data scadenței ratei. Completezi ușor informațiile din contractul tău, precum CNP-ul, suma de plată și numărul de contract, iar apoi trimiți formularul completat la adresa de e-mail: contact@credex-ifn.ro pentru a finaliza plata online.

Pe lângă faptul că, informațiile cu privire la creditele noastre sunt transparente. Tot aici găsești și toate serviciile și creditele la care poți să aplici: credit de nevoi personale și credit de bunuri de consum. 

Folosești aplicația Credex, ai mai mult timp pentru tine! Online îți va fi mult mai ușor să-ți verifici creditele și să nu pierzi timpul pe drumuri atunci când ai de făcut ceva ce ține de solicitări sau alte finanțări. Cu ajutorul aplicației poți iniția rapid o cerere de rambursare direct de pe telefonul tău, așa vei putea vedea și soldul rămas.

Mai mult de atât, până la finalul lunii februarie la contractele aprobate ale creditelor de nevoi personale de minim 4000 de lei, clienții primesc automat un voucher cadou în valoare de 200 de lei, ce se poate folosi la cumpărături în magazinele Altex. Pornește de azi cu un pas spre bine: https://credex-ifn.ro/credit-de-nevoi-personale-nou/ !

Vrei să recitești vreo informație despre cum aplici pentru un credit de nevoi personale?