Copilul tău se gândește să studieze în străinătate? Realitatea este că nu totul va fi lapte și miere 🍯. Va exista dorul de casă, va exista adaptarea la un nou mediu cultural și poate chiar dificultăți legate de integrarea într-un sistem educațional diferit. Există suficiente obstacole ce îngreunează o astfel de decizie. Vestea bună este că un credit pentru studii NU este unul dintre ele. Este, de fapt, o soluție ce vă poate aduce față în față cu visul ce pare de neatins: finalizarea studiilor în cadrul unei facultăți internaționale prestigioase.

Citește mai departe și află cum te ajută un credit pentru studii să susții un astfel de vis! 

un-credit-pentru-studii-îți-susține-visul-de-a-studia-în-străinătate

Care sunt avantajele studiilor în străinătate?

Studiile în străinătate reprezintă o oportunitate extraordinară de a-ți extinde orizonturile, atât pe plan academic, cât și pe plan personal. Este o nouă experiență, ce oferă șansa să explorezi noi culturi, să te dezvolți într-un mediu internațional și să-ți îmbogățești perspectivele legate de carieră.

Există oportunități. Există avantaje. Iată care sunt acestea:

🎓Mai multe oportunități profesionale.
🌱Dezvoltarea cunoștințelor și dobândirea unor noi competențe profesionale.
🌍Experiențe culturale unice. 
📄✨Valoare adăugată pe CV.

Încă nu ești sigur de această decizie? Discuțiile pe acest subiect pot începe cu un online friend.😊 Pe TikTok găsești multe clipuri și informații cu diverse păreri despre studiile în străinătate. Află de la alți studenți cum te ajută diploma obținută în străinătate și care sunt avantajele

Este un pas important în viitorul său. Este în regulă să amânați aplicarea pentru a găsi cea mai bună variantă pentru bugetul vostru. Dacă vă gândiți la acomodare și mutare, sărim și noi în ajutor cu inspirație! Iată ce programe de studii au urmat și alți studenți înainte să aplice pentru studii în străinătate. 🤓 

Programe de studii ce susțin visul American!

Despre Work and Travel USA

Este un program ce le oferă studenților din întreaga lume șansa de a lucra și de a locui în Statele Unite pe durata vacanței de vară. Acest program este considerat cea mai simplă și sigură modalitate de a descoperi cultura americană, de a câștiga bani și de a explora destinații renumite precum New York, Los Angeles sau Miami.

programe-de-studii-ce-susțin-visul-american

Programe de studii care te plimbă în Europa!

Despre Erasmus+

Este unul dintre cele mai populare programe de schimb de studenți din Europa. Studenții pot petrece unul sau două semestre într-o universitate parteneră dintr-o țară europeană, în timp ce acumulează credite transferabile.

programe-de-studii-care-te-plimbă-în-europa

Susține studiile în străinătate, oriunde ar fi destinația ✈️

susține-studiile-în-străinătate-oriunde-ar-fi-destinația

Gata ghiozdanul preșcolarilor? Pregătește valiza studenților!🧳

Perioada Back To School este și perioada în care mulți elevi încep să pună prima cărămidă la viitorul lor. Mulți dintre ei iau în considerare și studiile în străinătate, idei care merită susținute atât emoțional, cât și financiar. Înainte de a aplica pentru un credit pentru studii, bifați împreună întrebările de mai jos pentru decizii financiare sigure. 

🎓Există o dorință reală de a urma studiile în străinătate?
🎓Este de ajuns bugetul pentru o astfel de schimbare? 
🎓Ce țară ar fi cea mai potrivită și care sunt costurile de trai acolo?

Este o experiență minunată, dar și destul de costisitoare. De aceea, trebuie să ții cont de plata biletelor de avion, de cazare și alte cheltuieli zilnice, adaptate la nivelul de trai din țara respectivă. Toate acestea pot reprezenta mai târziu o povară pentru bugetul tău. 

Aceste costuri pot fi acoperite, pe moment, cu un credit pentru studii. Cu un astfel de credit avansezi cheltuielile necesare și păstrezi economiile pentru situații de urgență.

Visul de a studia în altă țară nu mai pare atât de îndepărtat? Află cum aplici!

Faci ușor investiții pentru viitor cu un credit pentru studii! 💳

faci-ușor-investiții-pentru-viitor-cu-un-credit-pentru-studii

Fără datorii la UNI. ✌️ Aplici la credit pentru studii și faci față tuturor provocărilor. Simplu, rapid, și DIGITAL. În timp ce tu stai fără grija cheltuielilor, copilul tău se poate concentra pe studii în ritmul său. Credex acoperă investițiile pentru viitor, chiar și în țări străine.
*Rambursarea creditului se face direct din aplicație. 

📚🎓🎒📱 FLEXIBILITATE. Credex oferă sprijinul financiar necesar, adaptat nevoilor fiecărui client. Astfel, indiferent că aplici la un credit pentru studii pentru a plăti chiria unui apartament în străinătate, sau pentru a plăti costul de școlarizare, vei reuși să-ți gestionezi mai ușor și responsabil bugetul și cheltuielile. *Înainte de aplicare, folosește simulatorul de credit pentru o rată avantajoasă și convenabilă bugetului tău!

Pregătit să faci pasul următor? Aplică acum pentru un credit pentru studii la Credex: https://credex-ifn.ro/.

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru un credit pentru studii sau când vrei să afli mai multe despre noi: