Faci investiții în educație. Faci investiții în viitor.🎓 Dacă ai încheiat zilele de vară cu o lungă listă de cumpărături, nu da înapoi de #BackToSchool, te acoperă un credit de consum. ✍️🎨📔📚 #BackToSchool înseamnă mult mai mult decât manuale și caiete. Sesiunile intense de studiu, proiecte în echipă și chiar pauzele dintre ele pot fi mai plăcute și chiar 💻eficiente cu echipamente moderne.

Adevărul este că suntem înconjurați de tehnologie. 

Un ghiozdan complet este complet atunci când conține rechizite necesare și alte echipamente care îi pot ajuta pe copii, adolescenți și studenți să facă față provocărilor de zi cu zi. Fiind înconjurați de tehnologie, este important să luăm și în considerare achiziția unei noi tablete sau a unui laptop pentru noul an școlar.

echipamente-moderne-pentru-eficiență-în-sesiunile-de-studiu

Însă, 🎒 un ghiozdan complet pentru #BackToSchool poate fi o adevărată provocare pentru bugetul familiei, mai ales atunci când ai mai mulți copii sau când susții studenți ce se pregătesc să înceapă facultatea. Noi, la Credex, înțelegem că fiecare familie are nevoi și dorințe diferite, de aceea oferim soluții financiare flexibile, gândite pentru a se potrivi oricărui buzunar și pentru a reduce din griji. Aici apare în scenă un credit de consum.  Creditul care poate face diferența atunci când ești prins între alte priorități din viața ta și cheltuielile din plina perioadă Back To School. Citește mai departe și află cum te ajută un astfel de credit! 

De ce să aplici pentru un credit de consum?

de-ce-să-aplici-pentru-un-credit-de-consum

E simplu, rapid și ține economiile strânse departe de cheltuieli. 👍 Practic, îți faci stocul de rechizite, echipamente și alte produse  de care au nevoie preșcolarii, școlarii, adolescenții și studenții la începutul unui nou an școlar. Astfel, tu nu-ți dezechilibrezi bugetul, iar ei sunt pregătiți să facă un pas în față pe treapta educației. 😁

Ce este un credit de consum? 💳

E modalitatea prin care ai acces instant la bani, digital. Un credit destinat cheltuielilor, cum ar fi electrocasnice, electronice, chiar și rechizite pentru #BackToSchool. 

Procesul e super rapid. N-ai nevoie să pornești pe drum, să petreci ore în șir în așteptare, nici să semnezi teancuri de hârtii. Practic, îți faci planurile cu un credit de consum de acasă, fără să simți presiunea unui cost prea mare pe moment. 

Indiferent dacă ești în plină perioadă de #BackToSchool sau faci bagajele pentru decolarea în altă țară, Credex este aici să susțină astfel de cheltuieli. Pontul este că un credit de consum și un credit de nevoi personale îți dau libertatea să susții mai departe educația, dorințele și aspirațiile pe care le au copiii tăi. 

Pregătit să treci la pasul următor? Aplică acum pentru credit de consum la Credex: https://credex-ifn.ro/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru credit de consum sau când vrei să afli mai multe despre noi: