Rezoluții nebifate? Continuă anul cu Refinanțări Credite Nevoi Personale!

Datoriile nu sunt singura prioritate din viața ta. Pasiunile tale și noile experiențe contează, au importanță. Nu le da la o parte. Refinanțările te pot ajuta să economisești semnificativ pe termen lung, pentru că rata dobânzii devine automat mai mică. Ceea ce înseamnă că vei avea plăți lunare mai scăzute. 

Sete de artă, muzică, literatură, teatru?🎭 Am strâns la un scroll distanță câteva recomandări de festivaluri, piese de teatru și expoziții. Te-au prins prioritățile din urmă și nu ai mai apucat să faci follow-up la noi evenimente culturale și pasiuni din viața ta? Nu te prinde 2025 fără să atingi și câteva din obiectivele care sunt aproape de sufletul tău. Cu Refinanțări Credite Nevoi Personale și cu o listă a tuturor evenimentelor din toată țara, îți alimentezi curiozitatea și pasiunea pentru cultură și artă, de oriunde ai fi. Citește mai departe!

Ce zici de festivaluri culturale?

Ți-a ajuns bumți, bumți pe vara asta? Ce zici de niște artsy, artsy

Mai jos, afli tot ce trebuie să știi despre festivalurile culturale ale anului 2024!   

🎨ICon Arts 

📍Sibiu și împrejurimi, 10 iulie – 11 august

 festivalul-cultural-icon-arts-dedicat-artei-contemporane-cu-refinanțări-credite-nevoi-personale

Fie că ești un pasionat al muzicii, un iubitor al artei vizuale sau un entuziast al dansului contemporan, ICON Arts promite o experiență memorabilă care îmbină armonios tradiția cu inovația artistică. Festivalul ICON Arts aduce în prim-plan arte contemporane într-o serie de concerte, ateliere și spectacole de dans, muzică clasică și contemporană.

Aruncă un ochi la ediția de anul trecut! 👀

Spectacol final IconArts 2023

🎥DokStation Music Documentary Film Festival 

📍București, 18-22 septembrie

DokStation este un festival dedicat documentarelor muzicale. 

Festivalul include proiecții și concerte live. O selecție variată de filme explorează poveștile din culisele artiștilor de renume. Este un eveniment unic în peisajul cultural românesc, prin simplul fapt că aduce pe marele ecran conexiunea dintre muzică și cinematografie.

 festivalul-cultural-dokstation-dedicat-documentarelor-muzicale-cu-refinanțări-credite-nevoi-personale

Proiecțiile de anul trecut.

Dokstation la Electric Castle! 

🎼Festivalul de Operă și Operetă 

📍Timișoara, 30 august – 1 septembrie 

Acest festival aduce pe scenă spectacole de operă și operetă. Se desfășoară în aer liber, în Piața Victoriei din Timișoara. Iubitorii de muzică clasică, știți unde petreceți ultimele zile de vară! 

📸Bucharest Photofest 

📍București, 1-8 octombrie 

Bucharest Photofest este un festival dedicat artei fotografice. A 9-a ediție aduce împreună expoziții impresionante, workshopuri și conferințe cu fotografi renumiți din întreaga lume.

📚FILIT 

📍Iași, 23-27 octombrie

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași este un eveniment de referință pentru lumea literară. An de an, sunt adunați într-un singur lor scriitori, traducători, editori și iubitori de literatură. Desfășurat în frumosul oraș Iași, cunoscut pentru bogata sa tradiție culturală, FILIT oferă o săptămână plină de lansări de carte, lecturi publice, ateliere de traducere, dezbateri și întâlniri cu autori cunoscuți.

festivalul-internațional-de-literatură-și-traducere-iași-dedicat-lumii-literare-cu-refinanțări-credite-nevoi-personale

🎭Vezi lista întreagă a tuturor evenimentelor culturale de anul acesta! 🎭

*Refinanțări Credite Nevoi Personale = revizuirea și înlocuirea termenilor contractelor de credite existente. 

Nu reușești să mai ții pasul cu datoriile?😔Cu Refinanțări Credite Nevoi Personale ai condiții avantajoase: 

  • Rată a dobânzii mai mică. 
  • O perioadă de rambursare mai scurtă. 
  • Alte beneficii care te ajută să economisești bani și să-ți gestionezi datoriile mai eficient.

Refinanțări Credite Nevoi Personale îți oferă stabilitate financiară și reușești să te  concentrezi mai bine pe obiectivele pe care le ai pe termen lung: investiții în proiecte personale, noi experiențe, amenajări acasă, evenimente la care nu ai mai participat până acum sau dezvoltarea personală. 

Pregătit să treci la pasul următor? Aplică acum pentru Refinanțări Credite Nevoi Personale la Credex: https://credex-ifn.ro/

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru refinanțări credite nevoi personale – sau când vrei să afli mai multe despre noi: