Reparația mașinii înainte de vacanța de vară sau amenajarea unui apartament proaspăt cumpărat sunt doar câteva dintre situațiile ce pot fi îndeplinite cu ajutorul unor împrumuturi rapide. 

Împrumuturi rapide care să acopere diverse situații neprevăzute care nu mai pot aștepta? Suntem aici ca să-ți povestim ce este creditul de la Credex. Un proces simplu, rapid și foarte accesibil, pentru că totul se desfășoară online, chiar aici.

Uite cum funcționează: tu soliciți un credit pentru nevoia pe care o ai, iar noi în 30 de minute de la solicitare îți trimitem un răspuns cu privire la cererea ta. Mai mult de atât, îți transferăm suma solicitată pe loc, în contul tău personal. 

Completarea formularului nu durează mai mult de 5 minute, pentru că am digitalizat și simplificat procesul de aplicare la orice tip de credit. Acum, toți clienții noștri trec doar prin câțiva pași simpli în momentul în care își doresc să scape de urgențele financiare. 
În acest articol, vorbim de situații, dorințe și alte nevoi ce pot fi îndeplinite cu ajutorul unor împrumuturi rapide de la Credex. Să începem! 💡

Topul situațiilor ce pot fi acoperite de un împrumut rapid

Refinanțarea altor credite

Ai deja un credit ipotecar, numeroase credite de consum sau un credit auto care cu greu te mai descurci? Rata dobânzii este mult prea mare pentru bugetul tău, iar perioada de rambursare mult prea îndelungată pentru cheltuielile ce vor urma?

Împrumutul rapid poate accelera plata celor de mai sus. 

O refinanțare a unui credit se referă la procesul de revizuire și înlocuire a termenilor unui contract de credit deja existent. Prin refinanțare ai oportunitatea de a obține condiții mai favorabile, cum ar fi o rată a dobânzii mai mică, o perioadă de rambursare mai scurtă sau alte beneficii care îți permit să economisești bani sau să gestionezi mai eficient datoriile tale. 💸

Practic, este o soluție ce te poate ajuta să ai un avans în fața creditelor cu care nu mai poți ține pasul.

Construcții sau alte amenajări

O poți numi în sfârșit acasă. 🏠

Dar mai este ceva…apartamentul este incomplet.

Un împrumut rapid îți completează suma de care ai nevoie pentru a pune pe picioare apartamentul pe care tocmai l-ai cumpărat: baia și bucătăria vor fi în sfârșit funcționale, 

patul cu acea saltea super confortabilă este acum în drum spre tine, iar, acel televizor cu 138 cm diagonală și 4K Ultra HD va fi cu siguranță în centrul atenției atunci când vei petrece weekendurile cu familia.

Cu împrumuturi rapide de la Credex, astăzi comanzi toate piesele ce lipsesc din casa ta, ca mâine să le montezi. Așa cum le-ai pus pe foaie, de la bun început. 

„Astăzi îți transfer banii…”

Nu mai este doar o promisiune, ci și un adevăr. Credex te încurajează să-ți ții prietenii aproape și locul de unde poți accesa împrumuturi rapide și mai aproape. Dacă te-ai împrumutat acum ceva timp de la un prieten și vrei să scapi de grijă, împrumuturile rapide cu o perioadă mică de rambursare sunt soluția pe care o cauți.

Aplici astăzi, îi mulțumești și îi transferi banii împrumutați… tot astăzi, fără întârzieri. 🤞🏻

Vacanțe acum, nu mai târziu

Vești bune!

Poți apela la împrumuturi rapide chiar în momentul în care găsești cele mai bune oferte ale verii. Nu pune momentele unice pe pauză, finanțează-le pentru amintiri ce rămân cu tine o viață întreagă. 

Înainte să lași baltă concediul din vara aceasta, ia-ți un credit până la salariu. La un împrumut rambursat în 30 de zile ai 0% dobândă și 0% griji în zilele libere.

Vreau să aplic pentru împrumuturi rapide!

Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi:

  • Intri pe site-ul Credex sau descarci aplicația Credex
  • Completezi formularul de solicitarea a creditului dorit
  • Semnezi electronic oferta noastră
  • Te bucuri de împrumuturi în doar 30 de minute de la solicitare

Nu uita, pentru aplicarea la împrumuturi rapide, avem nevoie doar de datele tale din buletin. Condițiile noastre de aprobare țin cont doar de: vârstă, vechime la locul de muncă, venit și restanțe anterioare.

Mai multe discuții despre credite găsești pe Blog-ul nostru, Totul despre Credite

Dacă apar întrebări, noi suntem aici să-ți răspundem, la toate. Așa că nu ezita să ne contactezi la adresa e-mail: contact@credex-ifn.ro

Resurse care ți-ar mai fi de folos înainte să aplici pentru împrumuturi rapide sau când vrei să afli mai multe despre noi:

Lasă un răspuns